Liniștea interioară contează.

8c954b8e9c4701d11c2a962428134f62844630105f3a5fbc2fdf8343dcd9cebd

Deja  a doua lună fac sport la o sală de fitness din sectoru Buiucani.

Rezultate sunt, însă totul parcurge foarte foarte lent.

Eu care sunt obișnuită cu ritmul de viață mai rapid, unde evenimentele ultimul timp se succed cu viteza luminii și rezultatul era mai puțin decât satisfăcător.

Prima lună cântarul arăta doar minus -4 kg și mie mi se părea că încăpăținarea cântarului este inexplicabilă, la munca pe care o depuneam eu la sală, unde petrec aproape 2 ore.

Una mă liniștea, corpul a început să se transforme, încă nu am suplețe desigur, însă unele transformări sunt vizibile, grăsimea se transformă în mușchi.

Nu am avut elan să scriu despre experiențele pe care le îndur, mai ales cele de ordin psihologic, căci nu vedeam rezultatul pe cântar și aceasta mă făcea să rup fiarele cu mai mare avânt.

Nici o zi nu am lipsit din sală, tot așa abonament am, merg de 3 ori pe săptămână, dacă nu pot o zi, vin două zile la rând apoi.

Mâncam așa cum mi se zicea, cu unele mici abateri, încerc să-mi ascult organismul. Însă nimic nu putea să-mi dea măcar o mică regresie a greutății.

Am intrat într-o stare de stres din mai multe cauze, însă am zis așa, dacă nu vrea să scadă greutatea  înseamnă că eu ceva fac incorect și mai ales incorect din punct de vedere psihologic.

Nu aveam ordine în cap și am început să panic, că totul ce fac eu este în van! Am pierdut verticalitatea sinelui. Dar mai era ceva, eu nu pot ține un regim alimentar adecvat, adică sunt activă mai mult noaptea, scriu și am inspirație spre noapte, când este liniște și toți adorm. Când pot să-mi aud gândurile.

Înțelegând acest fapt, că nu merg spre scopul mult râvnit, am încercat să lucrez cu afirmațiile, care au dat rezultat mult mai rapid.

Eu voi continua să practic sportul, dar pe lângă aceasta mi-am pus scopul concret, să am corp la fel de suplu ca la 16 ani, atunci când cântăream 60-65kg.

Deci îmi imaginez cum eram eu atunci, ce haine purtam, cum arătam în oglindă, cum mă simțeam. Dar încă ceva))))) nu mănânc pe noapte sau cel puțin mă strădui!!!

Nu contează ce mâncăm, contează cât mâncăm și cum ne simțim.

De aceea este foarte important să fim cât se poate de echilibrați în plan psihologic și să credem în rezultate pozitiv orice s-ar întâmpla, nu se poate să pierdem credința în idee, în sine și în Cel de Sus.

De aceea, timp de două zile am pierdut 2kg și 500 de grame. Acum cântăresc 85, 300 kg și sunt foarte fericită, vreau să am 65 kg.

8e9a9f709092319a2e386c0291853c02830e4f1238c9a32981bcb43e386ff7f0

Deci, până la scopul final trebuie să mai dau jos 20 de kg de grăsime acumulată de 15 ani.

Nu poți slăbi atât de ușor, căci am acumulat un timp îndelungat.

Eu mă retrag, sper că ați înțeles măcar ceva din ceea ce am scris. Căci am încercat să descriu starea internă prin care trec și trebuie depășită, pentru ca rezultatele să vină și în exterior.

Așadar , cheile le avem în interior!!!

Afirmația mea, care lucrează, este:

”Eu dintotdeauna am cântărit 65 kg!!!”

Greutatea de la început a fost 91,700 kg- acum 85,300 kg.

În burtă -7cm

Deci mergem înainte!

 

 

 

 

 

Reclame
Categorii Без рубрики

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close