Cum să afli dacă e înnebunit după tine?!

s3374.jpg

 

Vă ofer câteva metode de detectare ”încercate” nu înainte de a scrie o mică introducere.

De multe ori noi, femeile suntem prea nesigure, ne batem cu dilemele interne, nu credem în forțele proprii, ne plângem că nu avem ținute moderne și ne este frică să întâlnim un bărbat adevărat, pe o potrivă, de aceea, prea des facem alegerile incorecte în ceea ce privește dragostea.

Mai ales femeile din Republic Moldova, acolo unde nu există femei urâte, acolo unde moda, inovațiile în arta frumuseții sunt la cel mai înalt nivel, acolo unde femei frumoase pe un metru pătrat sunt de 1000 de ori mai multe decât în orice alt stat al lumii, căci noi știm cum se poate!

Din diverse motive, dar mai ales faptul că noi, anume noi moldovencele educăm incorect bărbații. Fie mamele sau chiar partenerele. ”Ai noștri” s-au deprins cu femei frumoase, nu contează dacă fata e de la ”țeară” cum spun unii sau este orășeancă înăscută, sau și mai nou – ”europeancă”, toate fetele noastre au un aspect plăcut, dar totuși ne deosebim la alt nivel, creier, intelect, conștientizare, nivel hormonal etc.

Femei frumoase sunt multe, dar, mai este și un dar, ”demnitatea”, care  în era concurenței s-a cam teșit, nu vorbesc despre toate femeile de pe teritoriul RM, dar despre femei în general, dar aici, la noi e mai grav. Moldoveanul înțelege ce a pierdut abia atunci când face o ”escaladă” prin țările europene.

Nu pun etichete, însă chiar dacă vor întâni fete frumoase, pe tărâmuri străine ele nu vor fi ca moldovencele, primitoare, loiale, educate într-atât încât să fie bune la inimă și la ”trup”, gata de orice, blânde și gospodine, dar și desigur muncitoare. Dacă vor încerca să se dea la vreo europeancă cu aceleași ”hai fa că nimeni nu ne vede!” sau ”da și te lămăiești” cu siguranță va fi respins sau judecat pentru hărțuire sexuală. În acest caz, îmi place fața moldoveanului atunci când este citat în judecată pentru hărțuire sexuală. Nu sunt multe cazuri, dar totuși, haideți să apreciem ceea de unde venim, din cine venim și să și păstrăm!

Această introducere am scris-o pentru a puncta unele chestii care mă dor. Nu fiți indulgente, fiți doar femei!

De aceea, vreau să vă propun, dragi femei, fetițe sau puștoaice, dacă vreți, o serie de semne evidente, la nivel de subconștient sau uneori conștiente, sunt generate de bărbați atunci când anume dvs îi sunteți pe plac.

Aveți o simpatie față de un bărbat și nu știți dacă îi sunteți pe plac?! Fie că lucrați cu el într-un oficiu, vă este vecin sau poate chiar șef, sau un oarecare necunoscut, care deja de 5 luni merge cu dvs la una și aceeași sală sau orice alt bărbat din preajma dvs.

Cum să înțelegi că îi placi anume lui.

Sunt câteva instincte, pe care bărbatul nu le poate controla, ele vin de la sine, doar un introvert ”grav” le poate ascunde, însă aceste semne sunt foarte evidente, încât n-o să vă vină să credeți cât de veridice sunt!

Le voi tălmăci în maniera mea, din experiență proprie și nu numai, sper să vă placă:

  1. El vă urmărește cu privirea, vă caută dacă ați dispărut din vizorul lui, vă privește naiv, cu ochii larg deschiși, deseori clipește, se uită foarte des, o puteți observa chiar și cu coada ochiului, vă mănâncă din priviri, vă admiră, este mereu alături. Când îl priviți înapoi el își ferește ochii, parcă se sperie că a fost observat. Dar nu lucrează în cazul acelor bărbați care vă privesc drept în ochi, cu un zâmbet arogant sau și mai mult cu un zâmbet în care se pot descifra minim 10 poziții din Kamasutra))). Eu cred că înțelegeți despre ce vorbesc.
  2.  Dacă totuși ați itrat în contact cu acest bărbat, ați făcut cunoștință, ați comunicat un pic și vreți să știți sau să ilucidați dacă vă place, poftim, alt semn. El va dori să vă ocrotească, la nivel de instincte. El va prefera să se afle în preajmă, fie că lucrați într-un birou sau poate el lucrează în altă parte a orașului, sau chiar în altă țară. O să facă lucruri mici, dar uneori, noi femeile nu le observăm, considerăm că doar un lucru ”mare” poate demonstra că un bărbat este gata de o relație serioasă. Fie că va schimba cerneala în printerul dvs, așa prietenește, sau o să vă aducă o cafea, sau o să vă propună o cafea, deoarece el are câteva pliculețe în plus, sau a ieșit la masă și a luat una în plus și v-o aduce tocmai dvs. Sau dacă se află în altă parte, departe de dvs, un bărbat interesat mereu o să vă scrie, fie că se află în ședință sau detonează o bombă în munți pentru a extrage metal, sau sare cu parașuta, el oricum o să vă sune sau o să vă scrie să vă întrebe, așa, pur prietenește cu ce vă ocupați timpul. Uneori așa tip de bărbați vă sunt indiferenți? Nu-i așa? Dar anume ei sunt reali, dar vouă vă pare că sunteți sufocată de atenția lor! Fiți mai prudente, nu tot ce este strălucitor este aur.

Iată noi, cei din RM suntem deprinse cu boarfe, țoale noi, hairdresser, barber, gadgeturi performante etc, dar e clar că fudulia moldoveanului e foarte departe de intelectualitate și la un nivel cu superficialitatea, care este în creștere, în timp ce o americancă de 120 kg este iubită și adorată, o femeie care nu se machiază și care nu face depilare ”totală” după cum ne-am obișnuit. De ce este iubită? Ca să nu vă întrebați, trebuie să fiți foarte atente cu tot ce se întâmplă în jurul vostru, să înțelegeți corect intențiile unui om, fără ca să aplicăm judecățile interne. Deci, bărbtul îndrăgostit mereu se va interesa de domnia voastră sau mereu va fi alături pentru a vă acorda o mică atenție sau un ajutor, nu este vorba despre buchete imense și mașini de lux, dar uneori se întâmplă și aceasta.

3. Bărbatul care te place mereu o să aibă intenția să te hrănească. Aceasta este la nivel de creier, insticnciv, el nu controlează această cerere internă. El vrea să-și hrănească ”femela”, ca să o vadă împlinită. Și faptul că o face, îi creează o plăcere imensă. Am interogat  mulți bărbați, n-o să vă vină să credeți, ei primesc plăcere atunci când ne pot oferi o masă copioasă.

În cazul moldovencelor noastre, uneori îmi vine să strig: ”Fată dragă, dacă vezi că te invită undeva și nu plătește sau plătiți în doi nota, nu merge vorba despre o simpatie adevărată. Dar aici poate fi și un mare minus, să nu vă amăgiți în cazul bărbaților de origine arabă sau turcă, orice musulman este onorat să hrănească femeia, el este așa educat, din fragedă copilărie și nu numaidecât dorește o relație de durată. De aceea, le este foarte ușor să acapareze o fată frumoasă din regiunea fostelor URSS, căci știu cum să se comporte și nu le este jale să scoată din buzunar câteva sute de lei. Ei cunosc despre ceea ce se petrece în țara noastră, cum sunt tratate femeile noastre și de aceea, cu ușurință cuceresc cele mai bune ”exemplare”.

Chiar din timpul paleoliticului, bărbatul aducea femeiii cea mai grasă și mai frumoasă bucată de carne, la animale la fel se păstrează acest instinct și este foarte vădit și în timpurile noastre atunci când o mică surpriză te așteaptă pe masa de lucru, o ciocolată sau u chiflă cu o cafea, sau uneori a pregătit ceva de acasă, cu propriile mâini! Chiar dacă e departe, la mii de kilometri, el va găsi cum să te surprindă și ”să nu mori de foame” căci ești iubita lui, chiar dacă încă nu știi despre aceasta, dar deja era timpul să-ți dai seama.

4. Prima întâlnire, prima cină sau atunci când aveți posibilitatea să fiți alături mai mult timp ve-ți descoperi că el mereu vrea să vă apere. Să vă ferească de ceva, să înlăture obstacole sau să vă deschidă ușa, geamul, mașina, orice. Instinctul de a apăra ”femela”. Chiar venind din epoca de piatră, bărbatul dormea la intrare în peșteră, dacă vine dinozaurul să-l pape pe el, dar femela să scape.

Am întâlnit foarte des acest fenome, care mă face să zâmbesc și în același timp este atât de plăcut. Spre exemplu el mereu umblă ca un ”curcan” în jurul dvs, cu pieptul umflat, cu burta trasă interior și este serios și foarte competent și mereu este gata să ridice de jos pixul pe care l-ați scăpat din neatenție, sau să vă consoleze în caz dacă șeful v-a dojenit sau poate v-ați certat cu mama, sau nu v-au oferit masa cuvenită la restaurant. etc. El este mereu gata să vă ajute! Să luăm chiar din clasele primare unde băieții ofereau fetelor ajutorul său de a duce ghiozdanele lor, nu era doar din simplu motiv omenesc sau impus de societate, dar instinctiv. Fiecare mascul își alege femela, pe care o apără, chiar dacă în același timp nu-și demonstrează afecțiunea amoroasă.

Chiar în  sala de sport am întâlnit așa tip de simpatie: ”Domnișoară, nu vă este greu?”, ”Poate să vă ajut cu ceva?”, ”De ce dvs trebuie să ridicați așa greutăți?”, ”Nu ați obosit?”, ”poate vă simțiți rău?”. etc Acestea sunt doar câteva exemple de afecțiune a bărbaților față de femeie la nivel de instincte.

4. Este foarte atent la tot ceea ce spuneți. Ține minte dăți importante și vă este cel mai bun prieten! Se spune că nu există prietenii dintre bărbați și femei, deoarece obligatoriu unul din ei are alt interes. În viața cotidiană, sunt sigură că ați întâlnit astfel de reprezentări ale afecțiunii. El vă este cel mai bun  prieten, vă ascultă, mereu vă vine în ajutor, dacă îl sunați el este disponibil în orice timp fie noapte sau zi, chiar dacă îi ”moare bunica” sau ”îi fată mâța”. El știe la ce dată ați făcut cunoștință și unde vă place să cinați, el știe cu siguranță cu ce să vă bucure, mici atenții, deoarece deja v-a studiat și cunoaște toate amănuntele despre dvs, doar că este timid sau așteaptă să ”căscați” ochii să-l observați. ”Cel mai bun prieten”, este unul dintre cei mai periculoși cavaleri din jurul dvs, el niciodată nu va permite altui bărbat să se apropie de ”femela” pe care a ales-o, instinctul apărării! Așa că fiți atente cu prietenii de gen opus!

5. Dacă îi placi el cu siguranță va încerc într-un fel sau altul să te atingă, fie că foarte lejer te va atinge cu mâna sau te va cuprinde de talie, dorința de a fi cât mai aproape de tine demonstrează că îi placi.

6.  Încă un instinct destul de interesant, eu îl detectez în cazul bărbaților foarte introverți, acei bărbați care se tem sau din diverse motive nu pot să-și exprime preferințele față de dvs. El va repeta gesturile pe care le faceți, desigur nu toate, dar dacă o să stați să observați, pe parcursul zilei, mai ales dacă acest bărbat se află deseori în vizorul dvs veți observa că atunci când veți face un gest anumit, fie cu mâna sau capul, sau veți lua o poziție neobișnuită a corpului, peste un timp veți observa că el repetă același lucru și atunci HOPA, l-ați prins! Așa bărbat instinctiv încearcă să fie ”una cu dvs”, vrea să vă cunoască, vă place, sau chiar vă adoră.

8. El mereu devine vioi în prezența ta, glumește, râde, chiar poate fi agitat și totul se datorează faptului că vrea să fie observat anume de tine! Vrea să-ți atragă atenția în orice modalitate. Uneori se ajunge chiar la unele trucuri foarte interesante. Știind că femeia are instinctul matern și mila e pe prim plan, el va găsi o modalitate în care femeii să-i fie milă de el, să-l jelească. Fie va povesti o istorie siropasă despre fosta iubită care este o ”viperă fără inimă” sau faptul că ”i-a murit hamsterul” sau poate a făcut ”buba” la sală căci a ridicat o halteruță imensă.  Acesta la fel este un joc al instinctelor.În cazurile fetelor foarte conștiincioase și atente puteți depista și alte indicii care ar demonstra că anume el te place : pupilele dilatate, buzele jilave în prezența ta, tranpirația abundentă în prezența ta (pentru +35-40 grade C ca la noi acum, nu lucrează!), el zâmbește, se rușinează, se bâlbâie în prezența ta, sunt semne văsdite că omul dat te place și îi este frică să nu fie descoperit deocamdată.


Uneori noi, femeile, nu știm ce vrem, nu avem un scop bine reliefat în față în ceea ce privește preferințele și alegerile amoroase. Din cauza ”concurenței” loiale și neloiale pe care o avem noi nu putem judeca adecvat sau concluziona cine este acel ”prinț pe cal alb”. De multe ori am recomandat fetelor pur și simplu să se oprească, să înceteze căutările, să mediteze și să-și creeze în cap chipul persoanei pe care o vor alături. După ce veți face acest lucru, fie că o să-l desenați pe foaie, sau o să vă programați ce calități trebuie să aibă, în scurt timp veți înțelege că acest om este alături de dvs sau va intra foarte curând în vizorul dvs. Dacă ai un scop bine programat niciodată nu vei da greș cu alegerea, niciodată nu vei trece alături pe lângă omul pe care-l meriți, vei observa și vei aprecia orice gest făcut de el.


Dar să nu încurcăm unele chestii: vorbe dulci pot spune mulți, dacă v-a servit cu o cafea nu face să dați garda jos din prima, chiar dacă a fost o cafea scumpă, dacă vă complimentează în fiece zi nu înseamnă că este îndrăgostit- e bine educat.

Am o vorbă: ”Să bâzâie pot toți!”, mai puțini acționează. Și încă una, fiți sincere cu voi înșivă, dacă persoana a spus direct că vă place și dvs nu- răspundeți cu aceeași simpatie, ar fi bine să-i comunicați delicat acest fapt, pentru a nu crea neânțelegeri în continuare.

Cel mai important să fiți atente la gesturi, mimici și atunci veți descoperi lumea nonverbală a instinctelor, care poate să vă cucerească prin simplitatea ei, totul devine foarte clar dintr-o dată!

EL ESTE NEBUN DUPĂ TINE!

P.S.

Femeie, fii fericită!

Reclame
Categorii Без рубрики

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close